Vi vet hur jobbigt det kan vara att sälja din bil. Först måste du värdera din bil, sen måste du hitta kunder, sen måste du förhandla och sist men inte minst måste du lämna över bilen. Vi kan hjälpa dig med alla stegen, från bilvärdering till överlämningen. Låt oss berätta hur det går till när du tar hjälp av oss för att sälja din bil.

Värdera bil
Det som händer är att du fyller i alla uppgifter gällande din bil. Vi kommer sen att värdera din bil och föreslå ett pris att sälja den för. Våra medarbetare är experter inom detta område och vet precis hur mycket din bil är värd. När vi kommit överens om en bilvärdering kommer vi att lägga ut din bil till försäljning på vår hemsida. Det är viktigt att du är helt ärlig i detta steg för att din bil ska få en rättvis värdering. Vi testar alla bilar innan försäljning för att garantera att allt är som det ska.

Budgivning
Efter detta kommer vi att förhandla med olika bilhandlare som vill köpa din bil. Det blir en budgivning där det högsta budet vinner. Efter att 24 timmar har gått kommer vi kontakta dig och meddela det högsta budet för din bil. Det är sen upp till dig att acceptera eller avböja detta bud. När du accepterat ett bud lämnar du in bilen på ett av våra inlämningscenter och får in pengarna på ditt konto. Mycket enklare än så blir det inte när det kommer till att sälja din bil!

Bättre pris för din bil
Genom att sälja din bil med oss istället för att vända dig till en bilhandlare eller en privatperson kommer du att få ett bättre pris. Istället för att behöva acceptera budet från bilhandlaren eller privatpersonen kommer du med oss att få bud från olika bilhandlare och kan acceptera det högsta. På så sätt kommer du få ett mycket bättre pris när du säljer din bil.

Självklart är vår tjänst helt gratis för dig som vill sälja din bil, vi tar betalt av bilhandlarna som använder vår tjänst. Du har alltså inget att förlora på att sälja din bil med oss!

Sälj din bil snabbare
Den sista anledningen till att välja oss är att vi arbetar snabbt. Vi kommer att sälja din bil på 1–2 dagar och inom 24 timmar skickar vi dig det högsta budet vi har fått in. Om du själv försöker kontakta bilhandlare eller privatpersoner är det omöjligt att veta hur lång tid det kommer ta innan din bil blir såld. Vi kan istället garantera att du har pengarna på ditt konto inom 1–2 bankdagar.

Om du fortfarande tvekar eller har någon fråga får du gärna kontakta oss! Vi svarar gärna på alla dina frågor när det kommer till att sälja bilar. Vi hoppas att den här artikeln har hjälpt dig och att vi får äran att sälja din bil! Vi lovar att göra vårt allra bästa för att du ska få ett så högt pris som möjligt för din fina bil!